The restaurant

餐厅

The restaurant

餐厅

Carefully curated aesthetics of the interior are always up to date with the times, Ba has been renovated in 2019.

A minimal project curated by Naos Design, which reflects the idea of a contemporary Chinese restaurant, with dark walls in raw concrete, black wooden tables and mise en place reduced to a minimum.

The color palette is disrupted only by the imposing red chandeliers, representing a mix between anemones and Chinese lanterns, and the sparkling metal surfaces of the open kitchen. The result is a very essential, sleek environment, where tradition and contemporary design come together to make you live an authentic and evocative experience in the heart of China, with the Italian sought after elegant touch.

The ancient traditions of Asian culture, reinterpreted in a contemporary key. For an idea of sophisticated and avant-garde cuisine.